Ga naar hoofdinhoud

Centrum voor Wonen Etten-Leur hangt de vlag uit!

Het Centrum voor Wonen Etten-Leur verwelkomt haar nieuwe financiële partner: Luyten Adviesgroep. We zijn ontzettend trots en tevreden met onze nieuwe grote lokale partner per 1 mei.

 

Al bijna 70 jaar is Luyten Adviesgroep een begrip in Etten-Leur. Hun lokale aanwezigheid, persoonlijke dienstverlening en specialisme op gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planning maakt dat ze perfect aansluiten bij de visie en kernwaarden van Centrum voor Wonen. We staan namelijk beiden voor persoonlijk en laagdrempelig contact en willen met deze stap elkaars dienstverlening verder uitbouwen.

Dinsdag 19 april tekende Céline Vugts de samenwerkingsovereenkomst namens Luyten Adviesgroep. Kees Konings tekende als directeur en oprichter van het Centrum voor Wonen Etten-Leur. Beiden kijken met veel plezier uit naar deze samenwerking.

 

Reden van samenwerking:

Céline ; zorgen voor een stabiele financiële situatie voor onze ouders/ de senioren van Etten-Leur.

 

Kees; samenwerken met de grootste onafhankelijke financiële adviseur van Etten-Leur is een uitdaging en biedt onze klanten extra zekerheid.

Centrum voor Wonen Etten-Leur is een centraal punt waar met name senioren terecht kunnen met allerlei vragen op gebied van wonen, juridische dienstverlening, verduurzamen, financiën en zorg. We zijn een open inloop en geven kosteloos en vrijblijvend advies. 

 

Onze voormalige financiële partner Rabobank West Brabant Noord heeft begin 2022 afscheid genomen van Centrum voor Wonen. Dit besluit is op landelijk niveau genomen door Rabobank Nederland. We kijken terug op een hele fijne samenwerking en zijn blij met alles wat de Rabobank heeft betekend voor het Centrum voor Wonen. 

 

Ondertussen is oprichter Kees Konings in opdracht van gemeente Oosterhout en diverse grote plaatselijke organisaties gekomen tot een tweede Centrum voor Wonen in Oosterhout. Waar in Etten-Leur de focus met name ligt bij senioren, is er in Oosterhout voor gekozen om ook jongeren/ starters te informeren over allerlei woonzaken. Ook in Etten-Leur gaan wij onderzoeken of dit tot de mogelijkheden behoort. Mogelijk dat er in meer gemeenten in West Brabant de werkwijze van het Centrum voor Wonen wordt geïntroduceerd.

 

Kortom, iedereen is van harte welkom aan de Oude Bredaseweg 16 te Etten-Leur voor een advies over allerlei zaken. Twijfel niet en ga vrijblijvend in gesprek, laat je persoonlijk adviseren zodat je tijdig stappen neemt onderweg naar een onbezorgde (woon)toekomst.

Back To Top