skip to Main Content

Energiebesparende actie Bespaar Etten-Leur.nl is een groot succes!

Al meer dan 50.000 energiezuinige ledlampen en honderden waterbesparende douchekoppen zijn geleverd aan de inwoners van Etten-Leur! De actie ‘Bespaar Etten-Leur’ is een groot succes.

Vanuit de overheid is er een landelijke subsidie beschikbaar gesteld, waarmee inwoners van Etten-Leur worden gestimuleerd om energiebesparende maatregelen toe te passen. Vanuit deze subsidiepot zijn tegoedbonnen aan de inwoners van Etten-Leur uitgedeeld. In deze tegoedbon vindt u een unieke code, waarmee je producten of diensten kunt bestellen via Bespaar Etten-Leur.nl. De gemeente werkt voor dit project samen met DuurSaam Etten-Leur, UwEnergieloket en Centrum voor Wonen Etten-Leur.

Bij het Centrum voor Wonen kunt u terecht met alle vragen over de actie, het plaatsen van bestellingen en het omruilen van bestelde lampen. Heeft u technische vragen dan kunnen wij deze voorleggen aan één van de energiecoaches van Duursaam Etten-Leur.

Heeft u liever dat er een energiecoach bij u aan huis komt dan is dat ook mogelijk. De energiecoach bekijkt de woning en geeft advies. Lampen, radiatorfolie of een douchekop heeft hij bij zich en kunnen gelijk geleverd worden.

Centrum voor Wonen is erg blij dat de actie succesvol is! Samen gaan we voor een duurzame(re) wereld en deze actie levert daar een grote bijdrage aan. Ook voor andere vragen op het gebied van duurzaamheid kunt u bij het Centrum voor Wonen terecht. Iedere woensdagochtend is er een energiespreekuur van 10.00 tot 12.00 uur met energiecoaches van DuurSaam Etten-Leur.

Wilt u ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Kom dan snel langs bij het Centrum voor Wonen. Wij kunnen u informeren over duurzame toepassingen of doorverwijzen naar onze partner Duursaam Etten-Leur.

U laat uw tegoedbon voor gratis energiebesparende producten toch niet liggen!?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top