skip to Main Content

Meer veiligheid met personenalarm!

‘Mijn moeder heeft ruim een uur in de badkamer gelegen!’. Met tranen in haar ogen vertelt Lucy haar verhaal. Ze heeft haar 80-jarige moeder een week geleden in de badkamer gevonden. Haar moeder was gevallen en kon niet meer overeind komen. Ze bleek haar pols gebroken te hebben en lag al ruim een uur op de grond.

Natuurlijk had ze haar moeder verschillende keren op het hart gedrukt dat ze haar telefoon altijd binnen handbereik moet houden. Maar ja, dat vergeten we wel eens en als we ouder worden gaat het geheugen soms ook achteruit. ‘Dus dit willen we echt niet meer, wat kunnen we doen?’, zei Lucy.

Wij hebben Lucy geadviseerd om een personenalarm te kopen voor haar moeder. Met het mobiel alarm van Wuzzi Alert® bent u altijd en overal veilig. De alarmapparaatjes voor personenalarmering zijn zeer geschikt voor senioren. En werken zowel binnen als buiten op basis van een Wuzzi Alert® abonnement. Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid een stuk groter! Alle alarmapparaatjes zijn voorzien van locatiebepaling, met één druk op de alarmknop weet de gealarmeerde direct waar u zich bevindt. In het Centrum voor Wonen zijn diverse typen alarmapparaatjes te bekijken.

Lucy’s moeder is gelukkig weer hersteld. Met de Wuzzi Alert woont zij thuis weer met een veilig gevoel. Als er weer iets gebeurt, kan zij met één druk op de knop haar familie waarschuwen.

Wilt u ook goed voorbereid zijn en voorkomen dat u of uw ouders hetzelfde als Lucy’s moeder overkomt? Kom dan snel langs bij het Centrum voor Wonen. Wij kunnen informatie geven over (onder meer) de Wuzzi en handige tips geven over personenalarmering.

U wilt toch ook met een veilig gevoel in uw huis wonen!?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top