skip to Main Content

Nieuws van KoningsWonen

KoningsWonen is een van de verkopende makelaars van het groene en duurzame nieuwbouwproject Kloostervelden in Etten-Leur zuid (achter het Withof). Het nieuwbouwplan biedt een gevarieerd woonaanbod in een parkachtige omgeving wat bestaat uit circa 44 koopappartementen en 29 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen, circa 25 grondgebonden (starters)koop rij,- en hoekwoningen, 44 sociale huurappartementen,. Alle woningen zijn uiteraard gasloos en worden uitgevoerd met duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en duurzame warmteopwekking (middels warmtepompen).

Inschrijven Kloostervelden

Wilt u zich inschrijven voor dit project of op de hoogte blijven? Dat kan via het inschrijfformulier op de website van het project Kloostervelden.

Officiële verkoop start volgens verwachting eind dit jaar, binnenkort vindt u op onze website een vogelvlucht impressie van het nieuwbouwplan.

Tiny Housing

KoningsWonen is niet alleen seniorkeurmakelaar en nieuwbouwspecialist, maar zet zich ook in voor nieuwe woonvormen. Vanuit de gemeente Etten-Leur hoorden we al dat er vraag is naar Tiny Housing in Etten-Leur. Niet veel later liep er een enthousiasteling binnen bij ons kantoor aan het Vincent van Goghplein. Dit was aanleiding genoeg om een informatieavond te organiseren over Tiny Housing. De avond is in samenwerking met Okan Kalak van SOO projecten vormgegeven.

Er bleek al snel zoveel interesse te zijn dat er niet één, maar twee informatieavonden plaats hebben gevonden in het Centrum voor Wonen. Het doel van de avond was om behoefte te peilen en informatie te verstrekken over deze nieuwe woonvorm. Op beide avonden was de gemeente Etten-Leur aanwezig en was er uiteraard ook ruimte om meteen vragen te stellen. Afgelopen weken hebben wij een enquête uitgevoerd onder de aanwezigen. Met deze resultaten gaan wij binnenkort met Gemeente Etten-Leur in gesprek om tot een vervolg te komen. Zodra er een vervolg is, zullen wij u verder informeren vanuit KoningsWonen. Heeft u ook interesse om deel te nemen of heeft u andere woonwensen, schrijf u in via de website van KoningsWonen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top