skip to Main Content

Nú heerlijk wonen. En dat zo lang mogelijk.

Zo lang mogelijk wonen in een fijn huis in een vertrouwde omgeving. Soms is het nodig om uw woning daarvoor aan te passen. Aanpassingen die ervoor zorgen dat u comfortabel en veilig woont. Nu én in de toekomst.

 

Uw woontoekomst

U denkt niet dagelijks na over uw woontoekomst. Dat is heel begrijpelijk. En toch is het verstandig om hier bij stil te staan. Gaat u binnenkort verbouwen? Zijn uw kinderen de deur uit en gaat u bepaalde kamers een andere bestemming geven? Kleinkinderen die veel bij u over de vloer komen? Kijk dan eens kritisch naar uw woning.

 

Nú al genieten

Er zijn tegenwoordig volop mogelijkheden om een woning levensloopbestendig te maken. Om klaar te zijn voor de toekomst en daar nu al van te genieten. Denk hierbij aan een badkamer voorzien van alle gemakken, de slaapkamer verplaatsen naar de begane grond of een camera bij de voordeur. Op deze manier blijft u net zo lang in uw huis wonen als u wilt.

 

Financiering: de Blijverslening

Als u in uw huidige woning wilt blijven wonen, kunt u met de Blijverslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) nú maatregelen treffen. Heeft u onvoldoende spaargeld om de maatregelen te bekostigen of wilt u uw spaarpot hier liever niet voor gebruiken? De gemeente Etten-Leur wil u graag helpen uw woning toch gereed te maken voor de toekomst. Daarom bieden we de Blijverslening van SVn aan.

  • Een aantrekkelijke rente.
  • Boetevrij aflossen is altijd mogelijk (geheel of gedeeltelijk, met een minimum van € 250,-). · De rente is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

 

SVn verzorgt de aanvraagprocedure, de financiële toets en het verstrekken van de lening. Op https://svn.nl/blijverslening vindt u meer informatie over de Blijverslening

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top