skip to Main Content

Oldstars (walking) tennis bij Tennisclub Etten

Wij zijn trotse sponsor van Oldstars tennis bij Tennisclub Etten. U denkt misschien, wat is dat dan? Oldstar tennis?

Bij OldStars tennis bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tennist u én werkt u tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek.

De kennismaking
Tijdens deze kick-off willen wij u graag laten ervaren wat OldStars tennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan u kunt deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

Waar : TC Etten,  Hogeweg 17, 4876 NG Etten-Leur
Datum : 20 april 2022
Tijdstip : 09.30 – 13.30 uur  openingsclinic met Tom Okker
Deelname : Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen

Aanmelden & info

Graag horen we of u aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kijkt u op de website van Tennisclub Etten.

Samen lekker bewegen voor iedereen met en zonder tenniservaring of lidmaatschap. Er is vooral aandacht voor samen bewegen, lenigheid, stabiliteit , coördinatie, lichte krachttraining en motoriek op alle niveau’s. Veilig, gezond en gezellig, inclusief lunch: Oldstars (walking) tennis staat staat garant voor fun, beweging & nieuwe vriendschappen. Doet u ook mee?

Gratis proefles mét lunch
Het Nationaal Ouderenfonds en de KNLTB zijn gestart met een project  Oldstars tennis. Bart en Rob hebben deze uitdaging met 4 handen aangepakt voor de regio zuidwest Brabant en geven de lessen bij Tennisclub Etten.

Rob: “Hoe een training eruit ziet? Er wordt veel aandacht gegeven aan spelvormen met aangepaste materialen zoals zachtere ballen en de tennisspelregels zijn ook eenvoudiger. Kortom: veel oefeningen met en zonder racket. Zelfs het populaire Padel zal ook onderdeel zijn van de lessen.

We willen ouderen stimuleren weer lekker te gaan bewegen en te sporten. Daarom kunnen we in samenwerking met onze trotse partners een gratis proefles aanbieden. Even aanmelden op tennisclubetten.nl/oldstars en actie!

Afsluitend -niet onbelangrijk- na elke training wordt er gratis een gezonde lunch verzorgd door de vereniging, mede mogelijk gemaakt door AH Pollemans. De derde helft zit dus ook boordevol energie.”

Inschrijven
Snor uw trainingspak op, zet uw energie aan en neem gezelligheid mee. Doe mee met een Oldstars kennismakingsles waarbij alles aanwezig is, zoals sportmaterialen, koffie/thee bij binnenkomst én lunch.

Wilt u vaker meedoen? Dan kunt u een strippenkaart kopen voor 10 lessen (75 euro), waarbij het niet verplicht is om elke keer te komen, de strippenkaart wordt per keer afgestempeld.

Iedereen kan en mag meedoen ook als u niet in Etten Leur woont. Bent u geïnteresseerd in de gratis proefles of wilt u meer informatie? Bekijk de website en schrijf je in op www.tennisclubetten.nl/oldstars

‘Je stopt niet met bewegen omdat je oud bent’
‘Je wordt oud, omdat je niet meer beweegt’

– trainers Oldstars Tennis Bart & Rob

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top