skip to Main Content

Bespaar Etten-Leur

De gemeente heeft alle huiseigenaren van Etten-Leur een brief gestuurd met informatie over de actie Bespaar Etten-Leur. Met deze actie wil de gemeente huiseigenaren stimuleren tot (extra) energiebesparing. Centrum voor Wonen informeert u graag over deze bespaarregeling.

Op donderdag 22 april 2021 geeft Centrum voor Wonen twee presentaties over deze actie. Eén om 11:00 uur en één om 19.00 uur. Als u één van deze presentaties wilt bijwonen dan kunt u zich aanmelden. Dit kan telefonisch, via WhatsApp of per mail (info@centrumvoorwonenettenleur.nl of 06 83149725). Bij aanmelding graag het aantal personen doorgeven en het tijdstip van de presentatie. Uiteraard houden we ons aan alle gestelde coronamaatregelen, om die reden is er ook een beperkte capaciteit. Meld u daarom zo snel mogelijk aan!

Tijdens de presentatie is er ook gelegenheid om uw vragen te stellen over deze actie of andere vragen voor het Centrum voor Wonen Etten-Leur.

Mocht u al lampen via deze actie hebben ontvangen die geruild moeten worden, dan is dat ook mogelijk na afloop van de presentatie.

Wij zien uit naar uw komst. De koffie en thee staan klaar.

Servicepunt

Centrum voor Wonen is een servicepunt voor Bespaar Etten-Leur. U kunt bij ons terecht met al uw vragen rondom het plaatsen van een bestelling of voor het ruilen van lampen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top