skip to Main Content

Wat zijn uw woonwensen?

Woont u al jaren prettig in uw woning in een vertrouwde omgeving? Voelt u zich er helemaal thuis en wilt u er graag zo lang mogelijk blijven wonen? Dan is dit misschien wel het moment om na te denken over uw toekomst. Comfortabel wonen op maat kan soms al met een aantal kleine (zorggerelateerde) aanpassingen. Centrum voor Wonen biedt een gratis woonscan aan door één van onze wooncoaches. We kijken, samen met u, of uw woning klaar is voor uw toekomstige woonwensen.

Het project ‘Wonen op maat’ is in samenwerking met Gemeente Etten-Leur opgezet. Een belangrijke voorwaarde is dat we altijd Etten-Leurse bedrijven inschakelen op het moment dat er een klus, renovatie of een complete verbouwing uitgevoerd dient te worden. Kiest u voor de gratis woonscan? Dan krijgt u een persoonlijk adviesrapport met heldere actiepunten. Wilt u daarna meteen schakelen? Dan leggen we graag, indien gewenst, contact met lokale samenwerkingspartners.

Zien we u 5 november bij ut Praotuis?

Worstelt u met vragen over comfortabel blijven wonen in uw eigen omgeving? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We nodigen u van harte uit om 5 november naar onze presentatie bij ut Praotuis (Achter de Molen 17) te komen. U bent welkom vanaf 9.30 uur, aanmelden is verplicht en kan per mail of telefonisch. Uiteraard houden we rekening met alle corona maatregelen.

U kunt ons telefonisch bereiken op 06 83149725 of per mail info@centrumvoorwonenettenleur.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top