skip to Main Content

Workshop “langer zelfstandig thuis wonen”

Op woensdag 13 oktober organiseert de St. Woonadvies Etten-Leur een workshop “langer zelfstandig thuis wonen”. Tijdens deze 2 uur durende bijeenkomst krijgt u informatie over eenvoudige hulpmiddelen die u kunnen helpen om langer zelfstandig te blijven wonen. Zo wordt bv. nader ingegaan op het belang van goede verlichting, de mogelijkheden van een extra trapleuning en goede wandbeugels. Ook komen valpreventie en inbraakbeveiliging ter sprake. De middag wordt afgesloten door Eline van Donselaar, ergotherapeute, die toelichting geeft over wat zij en haar collega’s kunnen betekenen.

De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Centrum voor Wonen en de gemeente Etten-Leur en is bedoeld voor zowel bewoners van een huur- als een koopwoning. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Ook zijn er verschillende hulpmiddelen te zien, zodat u een idee krijgt wat er allemaal te koop is.

De middag begint om 13.30 uur (inloop 13.15 uur) en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Locatie is Centrum voor Wonen, Vincent van Goghplein 37, Etten-leur.

De informatie is gericht op senioren vanaf 55 jaar, maar de middag is toegankelijk voor iedereen. Neemt u dus gerust uw zoon of dochter mee!

Aanmelden voor de workshop kan t/m 10 oktober per e-mail naar :

woonadviesettenleur@gmail.com

met vermelding van naam, adres en met hoeveel personen u aanwezig bent. Bellen kan ook : 076-5037326

We zien u graag de 13e !

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top